Модифіковані крохмалі для виробництва м'ясних та кондитерських виробів (холодного і гарячого розчинення)
104 ₴/кг
Мінімальне замовлення — 25 кг
- В наявності
- Тільки оптом
- +380 (98) 304-01-87
Картопляні крохмалі холодного розчинення. Застосовуються при виготовленні фруктових і сирних начинок, кремів і як загусник сметани.
Не утворює грудок при внесенні у водну фазу. Тому немає потреби попередньо змішувати його з іншими сипучими інгредієнтами.
-Картопляний крохмаль холодного розчинення. Застосовуються при виготовленні термостійких сирних начинок і як загусник сметани. Для запобігання комкоутворенню цей крохмаль необхідно попередньо змішувати з сипучими інгредієнтами (цукор) перед внесенням у водну фазу.
-Картопляний крохмаль холодного розчинення. Застосовується при виготовленні термостійкої фруктової начинки холодним способом.
-Картопляні крохмалі, розчинні у гарячій воді. Застосовуються при виготовленні фруктових начинок. Надають кінцевим продуктам кремоподібну, вершкову органолептику. Із збільшенням цифри в торговій назві продукту (від 54 до 58) збільшується стійкість крохмалю до температурної навантаженні.
-Картопляний крохмаль. Застосовується в емульсійних ковбасних виробів і м'ясних консервах. Ефективно зв'язує воду під час термічної обробки ковбаси, а також ефективно утримує воду в процесі зберігання ковбаси.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Данія |
Тип | Крохмаль картопляний |
Вага | 25 г |
Упаковка | Мішок |
- Ціна: 104 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 25 кг