Какао порошок алкалізований, харчовий, 10-12%, виробництво Малайзія, 25 кг
від 315 ₴/кг
Мінімальне замовлення — 25 кг
- Готово до відправки
- Тільки оптом
+380 (50) 687-02-58
- +380 (98) 304-01-87
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Какао-порошок алкалізований — є цінною сировиною для виробництва кондитерських виробів, морозива, молочних продуктів і какао-напій.Какао-порошок виробляється з макухи, що утворюється під час віджимання какао-олії з какао тертого.Святять два основні різновиди какао-порошку: натуральний і алкалізований.
Алкалізованим називають какао-порошок, одержуваний із какаопродуктів (боби, крупа, какао терте або макухи). Алкалізований какао-порошок має меншу кислотність, темніше забарвлення й легше зазнає змін у воді, порівнюючи з натуральним какао-порошком. Він відрізняється від натурального насиченішим темним кольором із коричневим або червонуватим відтінком, характерним смаком і ароматом.
Сфера застосування:
-
Декорування кондитерських виробів (насипка, «велюр»)
-
Додавання до тіста під час випікання кондитерських виробів
-
Додавання до крему, начинки, напоїв
Переваги:
-
під час використання в кондитерській та хлібопекарній промисловості зменшує дозування від 20% до 50%.
-
Продукт найвищої якості, 100% какао-порошок без добавок і домішок
-
Негигроскопичен
-
Середня жирність — 10-12 %
-
Прекрасні робочі характеристики, ідеальний для оздоблення готових виробів
Оригінальна вага паковання: 25 кг.
Температура зберігання: зберігати в чистих, добре вентильованих приміщеннях, які не мають стороннього запаху, за температури 18 °C і відносної вологості не вище ніж 75%.
Виробництво: Малайзія.
Термін реалізації: 2 роки
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Малайзія |
Тип | Какао-порошок |
Жирність | 12 % |
Інформація для замовлення
- Ціна: від 315 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 25 кг