Кошик
84 відгуків
+380 (50) 687-02-58
+380 (98) 304-01-87
AV Marketplace
Кошик
Топ продаж

Желатин харчовий, Тип А, 180 Bloom, виробник Німеччина

300 ₴/кг/кг

Мінімальне замовлення — 25 кг

  • В наявності
  • Тільки оптом
Желатин харчовий, Тип А, 180 Bloom, виробник Німеччина
Желатин харчовий, Тип А, 180 Bloom, виробник НімеччинаВ наявності
300 ₴/кг/кг
+380 (50) 687-02-58
  • +380 (98) 304-01-87
+380 (50) 687-02-58
  • +380 (98) 304-01-87
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Желатин - це чистий натуральний білок, збагачений життєво важливими для людини амінокислотами, вітамінами, мікроелементами, отриманий з тваринної сировини, що містить колаген.

Желатин являє собою сипучий твердий продукт, від світло-жовтого до темно-жовтого кольору, без запаху.

Поживні якості желатину:

  • Поєднання чистого протеїну зі специфічною амінокислотою;
  • Синергитичний ефект у поєданні з іншими протеїнами;
  • Висока ступінь засвоюваності;
  • Відсутність алергенів;
  • Не містить холестерину.

Технологічні властивості желатину:

  • Гелеутворення;
  • Піноутворення і стабілізація піни;
  • Утворення плівки;
  • Поліпшення структури;
  • Гідратація;
  • Стабілізація і утворення емульсії.

Сенсорні властивості желатину:

  • Нейтральний запах;
  • Нейтральний смак;
  • Може покращувати смак.

Фізико-хімічні властивості желатину:

  • Добре розчинний та має високу здатність утримання вологи;
  • Міцність студня желатину харчового  визначається за Блумом (Bloom) або Валентом.
  • Піддається гідролізу, який залежить від низки факторів – присутності кислот, лугів, бактерій, ферментів, а також температури;
  • При концентрації вище 0,8 % желатин при охолодженні осаджується з розчину. Температура осадження зазвичай визначається за в’язкістю 10%-го розчину та відповідає температурі початку гелеутворення;
  • Желатин виявляє амфотерні властивості. У кислому середовищі желатин несе позитивний заряд, а у лужному – негативний;
  • Сумісний з багатьма гідроколоїдами, цукром, кукурудзяним сиропом, крохмалем, глюкозою, основними харчовими кислотами та ароматизаторами.

Типи і марки желатину

Використання прогресивних технологій дозволяє нам виготовляти желатин різних типів і марок.

Існує два види желатину – А і В, кожен вид желатину виготовляється на окремій виробничій лінії.  Желатин типу А отримують під час обробки колагену свинячих шкір, кислотою. Желатин типу В отримують зі шкір великої рогатої худоби після їхньої лужної обробки. При цьому желюючі властивості обох типів однакові.

Фізико-хімічні показники
Міцність студня з масовою часткою желатину: 10%, Ньютонів: від 2,5 до 19
Міцність студня з масовою часткою желатину: 6,67%, Блюм г/см³: від 80 до 240 bloom
Розмір частинок, на замовлення клієнта – мінімальний 0,1мм; максимальний 5 мм

Пакування
Желатин харчовий упакований у поліпропіленові мішки з поліетиленовою вкладкою по 25 кілограмів.

Термін зберігання
Желатин харчовий   – 1 рік з дати виготовлення.

Характеристики
Основні
ВиробникЛисичанський желатиновий завод
Країна виробникУкраїна
ТипЖелатин
СкладПрочность студня с массовой долей желатина 10%, Ньютонов- от 2,5 до 19 Прочность студня с массовой долей желатина 6,67%, Блюм г\см3-от 80 до 240 bloom Размер частиц, по заявке клиента -минимальный 0,1мм; максимальный 5 мм
Інформація для замовлення
  • Ціна: 300 ₴/кг
  • Мінімальне замовлення: 25 кг
  • Спосіб упаковки: У поліпропіленові мішки 25 кілограмів.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner