Кошик
37 відгуків
Дед Сергей
+380974628453
+380 (68) 603-93-16
+380 (93) 214-74-70
+380 (97) 462-84-53

Колагеновий білок яловичий

Топ продаж
  • В наявності
  • Тільки оптом

160 грн/кг

Мінімальне замовлення — 20 кг

+380 (68) 603-93-16
Алла
  • +380 (93) 214-74-70
    Ольга
  • +380 (97) 462-84-53
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Колагеновий білок яловичий
Колагеновий білок яловичийВ наявності
160 грн/кг
+380 (68) 603-93-16
Алла
  • +380 (93) 214-74-70
    Ольга
  • +380 (97) 462-84-53
Купити

Опис

Колагеновий білок – високомолекулярний продукт, виготовлений з спілка гольевого шкур великої рогатої худоби за технологією, що забезпечує збереження його природної структури, призначений для використання у м'ясопереробній промисловості в якості функціональної добавки.

Колагеновий білок є функціональною добавкою, поліпшує структурно-механічні властивості виробів, зменшує термопотери і втрати при зберіганні, знижує собівартість продукції.

Колагеновий білок застосовується при приготуванні фаршу-основи або для заміни м'ясної сировини.

Колагеновий білок «Білкозин» є структуроутворюючим компонентом, здатним створити протеїновий, термостабільний каркас, що утримує вологу, добре эмульгирующий жири як в холодному вигляді, так і в процесі термообробки при високих температурах.

Переваги використання колагенового білка «Білкозин»:

- поліпшення структури готового продукту за рахунок створення білкової матриці;

- збільшення щільності і монолітності продукту;

- готовий продукт зберігає форму і об'єм після термообробки;

- виключає бульоно-жирові набряки;

- поліпшення нарезаемости;

- поліпшення кусаемости продукту;

- підвищення якості продукту за рахунок поліпшення консистенції фаршу, підвищення органолептичних властивостей готової продукції;

- поліпшення фізико-хімічних властивостей готового продукту, що виробляється за рецептурами з великими замінами основної сировини і МДМ;

- зниження собівартості готової продукції за рахунок часткової заміни основного сировини повноцінним білком тваринного походження.

Інформація для спортсменів:

Колагеновий протеїн яловичий ― (Україна) Максі Про

Колаген — фибриллярный білок, що становить основу сполучної тканини організму (сухожилля, кістки, хрящ, дерма і т. п.) і забезпечує її міцність і еластичність. Колаген виявлений у багатоклітинних тварин; відсутній у рослин, бактерій, вірусів, найпростіших і грибів.Це основний компонент сполучної тканини і найпоширеніший протеїн у ссавців, що становить від 25% до 35% протеїнів у всьому тілі. Колагеновий протеїн – білок, що має амінокислотний склад, що дозволяє використовувати його організму для побудови сполучних тканин, суглобів, зв'язок, шкіри. Спонукає фібробласти до виробництва власного колагену;

• Збагачує амінокислотами та пептидами;
• Усуває та запобігає старінню клітин всіх внутрішніх органів і систем людини.
• Усуває опущення внутрішніх органів (матки, шлунка, нирок і т. д.)
Колаген являє собою одночасно будівельний матеріал і клей (kolloпо-грецьки – клей, колаген –«породжує клей»), які формують і «склеюють» всі клітини організму. Інакше кажучи, колаген забезпечує міцність і еластичність всім тканинам і органам. Основна роль колагену зводиться до виконання важливої для організму відновлювальної функції ― він бере участь у метаболізмі м'язової і сполучної тканини.

Білок Говяжй — високомолекулярний натуральний волокнистий яловичий білок, який отримують із очищеної колагенової тканини тварин за спеціальною технологією.
Позитивні ефекти колагену:
• Зміцнення хряща
• Зміцнення зв'язок
• Зміцнення кісток
• Поліпшення живлення м'язів амінокислоти йдуть на будівництво м'язової тканини, а відносно великий вміст аргініну 8% сприяє поліпшенню кровотоку в м'язах.
• Поліпшення властивостей шкіри
Рекомендації по застосуванню
У бодібілдингу та пауерліфтингу для зміцнення кісток, зв'язок і суглобів колаген в таблетках рекомендується приймати в дозі 10 г на добу, за 1 або 2 прийоми в сухому вигляді, запиваючи водою. Добавка абсолютно безпечна і має повністю натуральне походження виготовляється з кісток і хряща тварин шляхом тривалої варіння і подальшого руйнування ферментами або кислотами. Для збільшення результативності курсу рекомендується поєднувати з хондроїтин сульфатом і глюкозамін сульфатом. Або використовувати спільно з іншими добавками для зв'язок і суглобів.

Характеристики

Основні
Країна виробникУкраїна
Вид продукціїЯловичина
Ціна за 1 кг180

Інформація для замовлення

  • Ціна: 160 грн/кг
  • Мінімальне замовлення: 20 кг
  • Спосіб упаковки: Мішок 20 кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner