Кошик
84 відгуків
+380 (50) 687-02-58
+380 (98) 304-01-87
AV Marketplace
Кошик
Новинка

Картопляні пластівці для харчової промисловості, виробник Бельгія, 20 кг

120 ₴/кг

Мінімальне замовлення — 20 кг

  • Готово до відправки
  • Тільки оптом
Картопляні пластівці для харчової промисловості, виробник Бельгія, 20 кг
Картопляні пластівці для харчової промисловості, виробник Бельгія, 20 кгГотово до відправки
120 ₴/кг
+380 (50) 687-02-58
  • +380 (98) 304-01-87
+380 (50) 687-02-58
  • +380 (98) 304-01-87
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Картопляні пластівці через простоту їх використання і приготування, низьких втрат при переробці та зберіганні, менших транспортних витрат (в порівнянні з сирою картоплею), а також можливості їх застосування в будь-якому місці, є глобальним продуктом.

Картопляні пластівці, що пропонує наша компанія, являють собою продукт найвищої якості, який протягом вже багатьох років отримує високі оцінки споживачів на українському і міжнародному ринках.

Для виробництва пластівців використовується генетично немодифікована картопля добірних їстівних сортів, генетично модифікований, що вирощується під строгим контролем виробника.

Технологічний процес виробництва картопляних пластівців складається з наступних етапів: миття, зняття шкірки і різання, бланшировка, охолодження, запарювання картоплі, сушка запареної маси, дроблення і відсів готових виробів, упаковка і аналіз по мікробіологічним показникам.

Виробництво напівфабрикатів

У холодильній промисловості картопляні пластівці використовуються як основна сировина у виробництві заморожених продуктів таких як: кнедлики, галушки, крокети і котлети, зрази, вареники та ін.


Хлібопечення


Застосування пластівців в процесі хлібопечення покращує смак та запах виробів і довгий час вони залишаються свіжим. Все частіше картопляні пластівці використовуються замість хімічних розпушувачів і консервантів, які застосовуються при виробництві хлібних виробів. Хліб з добавкою пластівців стає більш пухким, його м'якуш еластичним, він легко ріжеться. Навіть через три дні після випічки, м'якуш залишається еластичним, смак приємним, виріб як і раніше свіжий без ознак черствості. Крім поліпшення смаку і запаху, застосування пластівців має також і економічне значення. Варто відмітити, що застосування пластівців в хлібопеченні збільшує продуктивність на 7% - 11%.


Пташина та м'ясна промисловість


У пташиній та м'ясній промисловості добавка 3-4% картопляних пластівців в ковбасні вироби позитивно впливає на коефіцієнт вбирання води, яка з'являється в процесі дроблення м'яса, а в період зберігання виробу, жир не випливає з нього. У виробничій технології пластівці замінюють білковий гідролізат і ізолят, які виробляються на основі яловичого м'яса. Вироби отримані таким чином відповідають всім якісним нормам. Картопляні пластівці застосовуються також як добавка до паштетів, м'ясних і овочево-м'ясних консервів.


Фасування: мішок 20 кг

Характеристики
Основні
Країна виробникНімеччина
Інформація для замовлення
  • Ціна: 120 ₴/кг
  • Мінімальне замовлення: 20 кг
  • Спосіб упаковки: мешок 15 кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner