Кошик
21 відгук
+380974628453
+38068-60-39-316
+38093-214-74-70
УкраїнаКиївг.Киев, м.Левобережная, ул. Евгения Сверстюка,19
Дед Сергей
Кошик
НовинкаКартопляні пластівці

Картопляні пластівці

  • В наявності
  • Тільки оптом

51 грн./кг

Мінімальне замовлення — 15 кг

+38068-60-39-316
Алла
  • +38093-214-74-70
    Ольга
  • +38097-462-84-53
  • День Години роботи Перерва
    Понеділок 08:30 — 18:00
    Вівторок 08:30 — 18:00
    Середа 08:30 — 18:00
    Четвер 08:30 — 18:00
    Пʼятниця 08:30 — 18:00
    Субота Вихідний
    Неділя Вихідний

    * Час вказаний для регіону: Украина, Київ

  • +38068-60-39-316Алла
    +38093-214-74-70Ольга
    +38097-462-84-53
    Алла
    УкраїнаКиївг.Киев, м.Левобережная, ул. Евгения Сверстюка,19
    +38097-462-84-53
    Бесплатно со всех номеров0 800 300 441
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Картопляні пластівці
Картопляні пластівціВ наявності
51 грн./кг
Купити
+38068-60-39-316
Алла
  • +38093-214-74-70
    Ольга
  • +38097-462-84-53
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Картопляні пластівці через простоту їх використання і приготування, низьких втрат при переробці та зберіганні, менших транспортних витрат (в порівнянні з сирою картоплею), а також можливості їх застосування в будь-якому місці, є глобальним продуктом.

Картопляні пластівці, що пропонує наша компанія, являють собою продукт найвищої якості, який протягом вже багатьох років отримує високі оцінки споживачів на українському і міжнародному ринках.

Для виробництва пластівців використовується генетично немодифікована картопля добірних їстівних сортів, генетично модифікований, що вирощується під суворим контролем виробника.

Технологічний процес виробництва картопляних пластівців складається з наступних етапів: миття, зняття шкірки і різання, бланшировка, охолодження, запарювання картоплі, сушка запареної маси, дроблення і відсів готових виробів, упаковка і аналіз по мікробіологічним показникам.

Пластівці можуть мати різну грануляцію (насипну вагу) в залежності від вимоги клієнта. Також за бажанням клієнта можуть бути застосовані при виробництві пластівців наступні добавки: куркума, порошкове молоко, картопляний крохмаль, сухий цибулю, сіль і т. п. Борошно з картопляних пластівців є продуктом, який виходить в процесі подрібнення і відсіву картопляних пластівців. Має ті ж самі властивості, що й картопляні пластівці крім більшої насипної ваги. Використання борошна з картопляних пластівців аналогічно використанню картопляних пластівців. Виняток становить пюре, для приготування якого не рекомендується використовувати борошно з пластівців.

Застосування

Виробництво напівфабрикатів

У холодильній промисловості картопляні пластівці використовуються як основна сировина у виробництві заморожених продуктів таких як: кнедлики, галушки, крокети і котлети, зрази, вареники та ін. Хлібопечення Застосування пластівців в процесі хлібопечення покращує смак та запах виробів і довгий час вони залишаються свіжим. Все частіше картопляні пластівці використовуються замість хімічних розпушувачів і консервантів, які застосовуються при виробництві хлібних виробів. Хліб з добавкою пластівців стає більш пухким, його м'ясного якуш еластичним, він легко ріжеться. Навіть через три дні після випічки, м якуш залишається еластичним, смак приємним, виріб як і раніше свіжий без ознак черствості. Крім поліпшення смаку і запаху, застосування пластівців має також і економічне значення. Варто відмітити, що застосування пластівців у хлібопеченні збільшує продуктивність на 7% - 11%. Пташина та м'ясна промисловість У пташиній та м'яких ясній промисловості добавка 3-4% картопляних пластівців в ковбасні вироби позитивно впливає на коефіцієнт вбирання води, яка з'єднання являється в процесі дроблення м яса, а в період зберігання виробу, жир не випливає з нього. У виробничій технології пластівці замінюють білковий гідролізат і ізолят, які виробляються на основі яловичого м яса. Вироби отримані таким чином відповідають всім якісним нормам. Картопляні пластівці застосовуються також як добавка до паштетів, м ясних і овочево-м ясних консервів. Для підприємств громадського харчування

Переваги:

- готується в один прийом безпосередньо в посуді, що використовується для роздачі;
- не вимагає тривалого перемішування і використання спеціального обладнання або міксера;
- значно скорочує час приготування, енерго - і трудовитрати, пов'язані з обробкою сирої картоплі;
- має високий коефіцієнт виходу готового продукту в порівнянні з конкуруючими марками;
- має відмінні смакові якості, запах і колір;
- ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Картопляне пюре довго зберігається в готовому вигляді при роздачі на відкритому повітрі, при підігріві до 60 - 70 0С, не покривається сірим нальотом, як інші марки картопляного пюре;
- може зберігатися в готовому вигляді в холодильнику до 3-х діб;
- знижує відходи виробництва, вирішує проблему утилізації лушпиння після обробки сирої картоплі.

Основні
Країна виробникНімеччина
КультураКартопля
Вид продукціїПластівці
  • Ціна: 51 грн./кг
  • Мінімальне замовлення: 15 кг
  • Спосіб упаковки: мешок 15 кг