Кошик
37 відгуків
Дед Сергей
+380974628453
+380 (68) 603-93-16
+380 (93) 214-74-70
+380 (97) 462-84-53

Пшенична клейковина (глютен)

Новинка
  • В наявності
  • Тільки оптом

100 грн/кг

Мінімальне замовлення — 25 кг

+380 (68) 603-93-16
Алла
  • +380 (93) 214-74-70
    Ольга
  • +380 (97) 462-84-53
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Пшенична клейковина (глютен)
Пшенична клейковина (глютен)В наявності
100 грн/кг
+380 (68) 603-93-16
Алла
  • +380 (93) 214-74-70
    Ольга
  • +380 (97) 462-84-53
Купити

Опис

Пшеничний Глютен сухий (пшенична клейковина) - водонерозчинний білок рослинного походження, в процесі гідратації набухає, утворює волокна.
Функціональні властивості глютену полягають у високій (180-200%) здібності абсорбції, створення стабільної пружно-еластичної структури і термостійкості при 85 ° С
Незадовільна якість сировини для виробництва продуктів харчування, в тому числі і хлібобулочних виробів, змушує виробників використовувати нові підходи для забезпечення їх високої якості та харчової цінності. Для досягнення цих цілей і використовують пшеничний глютен.
Висока якість глютену - гарантія стабільної якості продукту.


Область застосування

Найбільша кількість клейковини у світі застосовується:
- при випіканні, при виготовленні булочок, хліба, кексів, печива безпосередньо на хлібопекарських підприємствах;
- при виготовленні тесту для макаронних виробів і різних равіолі (пельменів, вареників тощо), піци;
- для збагачення борошна на борошномельних підприємствах, при виробництві макаронних виробів;
- при виготовленні фаршу для ковбасних виробів (варені і напівкопчені ковбаси і напівфабрикати), рубаних напівфабрикатів і напівфабрикатів у тесті;
- при виробництві сирів, кормів і харчових імітаторів ( "дари моря" тощо); - суха клейковина може замінити соєвий ізолят або соєве борошно;
- для панірування і глазурування харчових продуктів.

 


Дозування

- 1-3% (при переробці борошна із зниженим вмістом клейковини для всіх способів виготовлення тіста (опарному, безопарному, прискореному)
- до 2% (для поліпшення фізичних і реологічних властивостей тіста і якості хліба з пшеничного борошна)
- 4-6% (для поліпшення структури пористості і питомого об'єму хліба при переробці борошна з низькими хлібопекарськими властивостями)
- для виробництва пельменів та макаронної борошна оптимальний вміст клейковини в борошні становить приблизно 28-30%;
- 2-20% (при приготуванні печива)
- 5-50% (для приготування начинок для борошняних кондитерських виробів);
- 1-2% (при виготовленні піци)
- 3-6% (при виробництві плавлених сирів)
- 2-6% в сухому вигляді (при приготуванні м'ясного і сосисочного фаршу)

Характеристики

Основні
Ціна за 1 кг55

Інформація для замовлення

  • Ціна: 100 грн/кг
  • Мінімальне замовлення: 25 кг
  • Спосіб упаковки: мешок-25 кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner