Пшенична клейковина, глютен промисловий, харчовий, виробник Чехія, Amilon, 25 кг
105 ₴/кг
Мінімальне замовлення — 25 кг
- Готово до відправки
- Тільки оптом
- +380 (98) 304-01-87
Глютен пшеничний сухий (пшенична клейковина) - водонерозчинний білок рослинного походження, в процесі гідратації набухає і утворює волокна.
Функціональні властивості глютену полягають у високій (180-200%) здатності абсорбції, створенні стабільної пружно-еластичної структури та термостійкості при 85°С.
Незадовільна якість сировини для виробництва продуктів харчування, у тому числі хлібобулочних виробів, змушує виробників використовувати нові підходи для забезпечення їх високої якості та харчової цінності. Для досягнення цих цілей використовують пшеничний глютен.
Висока якість глютена – гарантія стабільної якості продукту.
Галузь застосування
Найбільша кількість клейковини у світі застосовується:
- при випіканні, при виготовленні булочок, хліба, кексів, печива безпосередньо на хлібопекарських підприємствах;
- при виготовленні тіста для макаронних виробів та різних равіолі (пельменів, вареників тощо), піци;
- для збагачення борошна на борошномельних підприємствах, при виробництві макаронних виробів;
- при виготовленні фаршу для ковбасних виробів (варені та напівкопчені ковбаси та напівфабрикати), рубаних напівфабрикатів та напівфабрикатів у тесті;
- при виробництві сирів, кормів та харчових імітаторів ("дарунки моря" тощо); - суха клейковина може замінити соєвий ізолят або соєве борошно;
- для панування та глазурування харчових продуктів.
Дозування
- 1-3% (при переробці борошна зі зниженим вмістом клейковини для всіх способів виготовлення тіста (опарному, безопарному, прискореному)
- до 2% (для поліпшення фізичних та реологічних властивостей тіста та якості хліба з пшеничного борошна)
- 4-6% (для поліпшення структури пористості та питомого обсягу хліба при переробці борошна з низькими хлібопекарськими властивостями)
- для виробництва пельменів та макаронного борошна оптимальне вміст клейковини в борошні становить приблизно 28-30%;
- 2-20% (при приготуванні печива)
- 5-50% (для приготування начинок для борошняних кондитерських виробів);
- 1-2% (при виготовленні піци)
- 3-6% (при виробництві плавлених сирів)
- 2-6% у сухому вигляді (при приготуванні м'ясного та сосискового фаршу)
Фасування: мішок 25 кг
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Бельгія |
- Ціна: 105 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 25 кг
- Спосіб упаковки: мішок — 25 кг