Мальтодекстрин харчовий, промисловий підсолоджувач, виробник Китай, 25 кг
55 ₴/кг
Мінімальне замовлення — 25 кг
- В наявності
- Тільки оптом
- +380 (98) 304-01-87
Мальтодекстрин - це органічна сполука (природний дисахарид), який є сумішшю мальтози та декстринів.
За зовнішнім виглядом являє собою порошок білого кольору, іноді білого з легким кремовим відтінком.
Речовина володіє солодкуватим смаком. Також воно добре розчиняється і гарячої, і в холодній воді.
Основним показником властивостей мальтодекстрину є ДЕ (декстрозный еквівалент). Ця величина показує востанавливающую здатність мальтодекстрима щодо 100г. глюкози.
Добре розчиняється у холодній і гарячій воді, легко засвоюється в організмі людини, сприяє виробленню інсуліну, покращує і полегшує процес розчинення білків.
Найбільш широко мальтодекстрин використовується в харчовій продукції. Завдяки своїм емульгуючим і стабілізуючим властивостям, може застосовуватися в якості стабілізатора в'язкості тіста, запобігати затверенение сахаридів. Здатний підкреслити інтенсивність смаку тесту, а також регулювати його колір.
Хімічна формула - C6nH(10n+2)O(5n+1).
Де застосовується мальтодекстрин?
- У харчовій промисловості;
- Приправ, соусів, супів, пудингів, напівфабрикатів, як загусник і наповнювача.
- У дитячому харчуванні, в якості заміни крохмалю.
- Як добавка у кондитерські та хлібобулочні вироби.
- Додається в гейнер та енергетичні напої для спортсменів (є джерелом глюкози і вуглеводним компонентом).
- У фармацевтичній промисловості;
- При виготовленні косметичних засобів.
Основні | |
---|---|
Вага | 25 г |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 55 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 25 кг
- Спосіб упаковки: мішок-25 кг